Adatvédelmi tájékoztató

Az európai és hazai szabályozásnak megfelelően átláthatóvá tesszük internetes honlapunk és szolgáltatásunk személyes-adat kezelését.

Ön bármikor kérheti, hogy tájékoztassuk az általunk nyilvántartott személyes adatairól, illetve kérheti ezek törlését. Amennyiben ezt szeretné, forduljon hozzánk kérésével a láblécben található e-mail címen!

Honlapunk a működés kényelme érdekében az ön gépének azonosítására automatikusan létrejövő technikai adatcsomagokat (cookie) használ, amely egy korlátozott ideig biztosítja az ön gépének egyedi azonosítását honlapunk számára.

Az Ön böngészőprogramja az Ön gépének, telefonjának, táblagépének (stb.) operációs rendszeréről, böngészőprogramjának fajtájáról és verziójáról, valamint az Ön pillanatnyi internetcíméről (IP cím) ad át adatokat honlapunk számára. Mi ezeket az információkat felhasználhatjuk honlapunk eszközfüggő megjelenítéshez. Ezeket az adatokat saját rendszerünkben korlátozott ideig, naplófájlok formájában tároljuk el diagnosztikai célra. Ugyanezeket az adatokat harmadik fél rendszerének (Google Analytics) anonim látogatottsági statisztika céljából is átadhatjuk.

Amikor Ön internetes szolgáltatásunkban regisztrációt kezdeményez, személyes adatokat is átad számunkra, amellyel Önt azonosítani lehet. Ilyen a vezetéknév, keresztnév, e-mail cím (kötelező), telefonszám (opcionális), jelszó (titkosítva). Törekszünk arra, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a internetes szolgáltatásainknak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, valamint a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Az Ön adataihoz hozzáférő munkatársak körét cégünk és a honlapot fizikailag üzemeltető cég egyaránt a lehető legszűkebb körre korlátozza. Az Ön személyes adatait (a már említett, látogatottsági statisztika célú anonim technikai adatok kivételével) harmadik félnek nem adjuk át.

Honlapunk segítségével rendszeresen küldünk ki hírlevelet a feliratkozott felhasználóknak. A feliratkozást követően Ön bármikor módosíthatja a feliratkozást vagy leiratkozhat a honlapunk, illetve az egyes hírlevelek alján található leiratkozás link használatával.

Regisztrációkor, valamint hírlevélre történő fel- és leiratkozáskor is ellenőrizzük, hogy a műveletet kezdeményező személy valóban rendelkezik-e az adott e-mail cím felett.

A honlapot kiszolgáló szerver üzemeltetését a Mik Stúdió Informatikai Kft. saját gépein, Magyarországon végzi.

Amennyiben kérdése, kérése, észrevétele van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az alábbi e-mail címen!