FANTASZTIKUS EREDMÉNY A SZOCREÁL ÁRVERÉSEN!

Június 20-án lezajlott 5. szocreál árverésünk, ami fantasztikus sikert hozott számunkra!

Új leütési rekord született a Cég életében, 9.000.000HUF-ért ment el Viday-Brenner emblematikus képe (lásd a képen) árverésünkön, amiért nagy csatát vívott egy hollywoodi és egy hawai-i(!) lilcitáló. A mű kikiáltási ára 950.000HUF volt, innét startolt el egészen a 7.5000.000HUF-os leütési árig (járulékokkal együtt 9.000.000HUF!). A többi tétel is komoly eredményt hozott, számos tétel ment el 4-5-6 százezer HUF-ért,egy-két millióért, komoly értéknövekedések is voltak időnként, bár a cikk elején hozott eredményt semmilyen értelemben nem tudta semmi sem fölülmúlni! A hihetetlenül gyér sorokból spontán tört föl a taps a licit végén, és bennem kettős érzelem kavargott: egyrészt a hazai közönség teljes érdektelensége miatt érzett csalódásom, másrészt az ezen a nemzetközi színtéren elért rendkívüli sikerünk ellentmondásos kettőssége birkózott….

Figyelő szemünket immár a nagy kedvencre vetjük, az augusztus 18-án megrendezendő „Pintér Aukció a Vaszary Villában -3.”-ra.
Balaton, nyár, szerelem…..minden, ami Balaton, nyár, szerelem, élet-igenlés, siker, szépség, jóság, bőség, sport…..nevezzük néven: mindaz, ami mindannyiunk életében fontos szerepet tölt be, és ami hajt minket tovább az élet ugyancsak rögös útjain!
Ilyen témájú tárgyakat keresünk nyári árverésünkre, mely immár 3. alkalommal várja a profi-, és a műkedvelő közönséget a csodálatos Vaszary Villában! Találkozzunk ott, vagy az árverést követő Jótékonysági Esten, mely lassan a Balaton egyik legizgalmasabb társadalmi-társasági eseményévé növi ki magát! Legyen Ön is részese ennek a felhőtlen programnak, és még az esetleges felhők se zavarják, több száz fős csapatra várunk idén is óriás sátrakban a Vaszary Villa csodálatos parkjában, és magában az épületben!
 
FANTASZTIKUS EREDMÉNY A SZOCREÁL ÁRVERÉSEN!