INDIÁN NYÁR 2019 - KIÁLLÍTÁS ÉS AUKCIÓ A PINTÉR GALÉRIÁBAN

Tisztelt Barátaink, Ügyfeleink, Látogatóink, Licitálóink!


Nagy örömünkre szolgált, hogy jubileumi balatoni aukciónkkal a 2019-es nyarat rendkívül sikeresen zártuk, amit hálásan köszönünk minden vevőnek és résztvevőnek!

Köszönet Balatonfüred városának, Dr. Bóka István polgármester úrnak, Cserép Lászlónak, Schmidtné Kositzky Anettnak és a Vaszary Galéria csapatának, Lengyel Ernőnek és az Anna Grand Hotel stábjának. Köszönettel tartozunk továbbá támogatóinknak, köztük Zwack Sándornak, Bergmann Ernőnek, a Zsiráf Kreatív ügynökségnek, az Antik and Art kiállítás és vásár szervezőinek, évről-évre visszatérő állandó segítőinknek, a Segesdi-Bonta házaspárnak, valamint káprázatos háziasszonyunknak, Juhász Annának.

A múlt héten végleg felköltöztünk Budapestre, ám őszi árverésünk még részben a Balaton, a kései nyár, a szerelem és a fények jegyében zajlik majd, melynek címe: INDIÁN NYÁR - 2019!

Az árverés ezúttal kombinált lesz; szocreál aukciónkhoz hasonlóan telefonon lehet licitálni, vagy leadhatják vételi megbízásaikat személyesen a galériában, illetve a recepcio@pinterantik.hu címen.
Árverési kiállításunk szeptember 10-től lesz látogatható budapesti galériánkban, és ugyanekkor kerül fel az aukciós anyag online katalógusa is a honlapunkra.

A ZÁRTKÖRŰ-ÉLŐ AUKCIÓ IDŐPONTJA: SZEPTEMBER 26., 18 ÓRA

Végül hírlevelünket szeretnénk egy újabb jóhírrel zárni: aukciósházunk a beadók részére 25%-ról 20%-ra csökkentette a jutalékát, tehát az aukciós értékesítésre beadott műtárgyak eladása után a beadót a leütési ár 75%-a helyett annak 80%-a illeti meg. Az új jutalékos rendszer az Indián Nyár aukcióval lép érvénybe és ezentúl minden beadóra vonatkozik. Az aukciós értékesítés további feltételei változatlanok maradtak.


INDIÁN NYÁR 2019 - Kiállítás és aukció a Pintér Galériában
Mattioni Eszter (1902-1993): Kert (tempera, karton, 30 x 38 cm, j.j.l.: Mattioni Eszter) Kikiáltási ár: 90 000 HUF


Tisztelettel:
Pintér Péter és Pintér Ambrus,
valamint a galéria csapata: Mádl Janka, Forgács Gergely, Kaczvinszky Tamás


Pintér Galéria és Aukciósház
H-1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.
E-mail: recepcio@pinterantik.hu Mobil: +36 30 33 10 600
Telefon:+36 1 311 30 30
Web: www.pinteraukcio.hu
Megtalálhat minket (és esetleg követhet is!) a Facebook-on az alábbi címen:
Pintér Galéria és Aukciósház