MEGHOSSZABBÍTOTT ONLINE AUKCIÓ, KÖZELGŐ ESEMÉNYEK ÉS MEGVÁLTOZOTT NYITVATARTÁS

Tisztelt Barátaink, Ügyfeleink, Látogatóink, Licitálóink!


Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket galériánk közeljövőre tervezett programjairól, illetve arról, hogy a múlt héten bevezetett járványügyi intézkedések miként befolyásolják üzletünk működését és nyitvatartását.
Galériánk a szigorítások értelmében a következő két hétben, azaz március 21-ig zárva tart, de ismert elérhetőségeinken továbbra is a szokott módon állunk az Önök rendelkezésére.

Eseményeink közül Villámáras Tavaszi Online Aukciónkat érinti legkevésbé a kényszerű leállás, ugyanakkor üzletünk zárvatartása miatt az aukciót meghosszabítottuk, ennek megfelelően a licitzárás új időpontja 2021. március 21. (vasárnap) este 20 óra. Árverésünk katalógusát a honlapunkon tekinthetik meg.

Online aukciónk mellett több egymással párhuzamosan futó kortárs képzőművészeti eseménnyel készülünk, melyekről – az alábbi rövid ismertetőn túl – bővebb információt honlapunkon a hírek menüpont alatt olvashatnak.

Egész éven át tartó vásársorozatunk első állomásaként márciusban veszi kezdetét a tiny_art. A remélhetőleg hamarosan személyesen is látogatható vásár keretében közel negyven fiatal hazai képzőművész kisméretű alkotásait vásárolhatja meg az érdeklődő közönség.
A kiállítással egybekötött vásárt Kemény Zsófi költő, író, slammer online nyitja meg. A megnyitó 2021. március 11-én, csütörtök este 19 órától lesz elérhető a galéria Facebook oldalán. A vásáron szereplő alkotásokat bemutató katalógust a megnyitót követően, az esemény Facebook oldalán tesszük közzé.

KÖZEGŐ ESEMÉNYEK ÉS MEGVÁLTOZOTT NYITVATARTÁS A PINTÉR GALÉRIÁBAN

Egy másik kortárs képzőművészeti programunkat is szeretnénk a figyelmükbe ajánlani.
Már felépült Fehér László Nagyítás című tárlata, melynek anyagát a Magyarországon élő orosz műkereskedő, Viktor Menshikoff gyűjteményének a darabjai adják.
Terveink szerint - az aktuális járványügyi intézkedések lehetőségeinek függvényében - a kiállítás március 22-től lesz látogatható galériánkban.
A tárlatot Bellák Gábor művészettörténész, a Magyar Nemzeti Galéria főmuzeológusa nyitja meg. Az online megnyitó 2021. március 21-én vasárnap este 19 órától az esemény Facebook oldalán tekinthető meg. A kiállításon szereplő képek megvásárolhatók a galériában.

KÖZEGŐ ESEMÉNYEK ÉS MEGVÁLTOZOTT NYITVATARTÁS A PINTÉR GALÉRIÁBAN

Mindemellett készítjük elő a májusra tervezett badacsonyi KORTÁRS BALATON - 2021 névre keresztelt vásárunkat, valamint megkezdtük szokásos nyári nagyaukciónk anyagának összeállítását is.

Programjaink részleteiről, illetve az azokat érintő esetleges változásokról – az intézkedéseknek megfelelően - igyekszünk időben értesíteni Önöket.
Naprakész információkért kövessék figyelemmel honlapunkat, Facebook oldalunkat és Instagram profilunkat!
Vigyázzanak egymásra, jó egészséget és derűs tavaszt kívánunk!


Tisztelettel:
Pintér Péter és Pintér Ambrus,
valamint a Galéria csapata: Forgács Gergely, Pintér Virág, Parviz Mirzaei


Pintér Galéria és Aukciósház
H-1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.
e-mail: info@pinteraukcio.hu
Mobil: +36 30 33 10 600

Web:
www.pinteraukcio.hu
www.venueandart.com

Facebook:
Pintér Galéria és Aukciósház
Instagram:
Pinter Gallery