Márciusi online árverésünkről

Március 12-én programváltozás állt be az eredeti tervekhez képest a Pintér Aukciósházban,ti. az erre a napra meghirdetett tematikában (nemesi-főnemesi alkotók műveit szerettük volna begyűjteni), oly kevés műalkotás érkezett be, hogy ebből önálló árverést nem tudtunk volna rendezni.

Mivel az időpont már be volt építve a galéria programjába, nem akartuk felborítani azt az elképzelésünket, hogy havonta egy árveréssel jelentkezzünk, így alkalom nyílik most arra a már régebb óta dédelgetett tervünkre, hogy kísérleti jelleggel kipróbáljuk magunkat egy online árveréssel is. A tervein között már 2 éve szerepelt ez, és amennyiben beváltja a hozzáfűzött reményeket, úgy a hagyományos árveréseink mellett a honlapunk egyik kínálatát egy nap mint nap megújuló online rovattal bővítjük ki.
Hogy ez a „belépőnk” erős legyen, ezért a galéria valamennyi tételét elindítjuk ezen az online árverésen, valamint az elmúlt 3 év 31 aukciójának még nálunk (vissza)maradt tételeit is! Ez azt jelenti, hogy valamennyi bútorunkat, tárgyunkat, előző árveréseken megmaradt tételeinket újra indítjuk (kb. 800 tételt!),tematikusan szétbontva, hogy jobban áttekinthető legyen a kínálat.
Az online katalógusunkat naponta frissítjük a bejövő ajánlatok figyelembe vételével március 2-től, és a licitálási lehetőséget március 12-én reggel 10.00-kor zárjuk le. Az összes tárgy személyesen is megtekinthető a Pintér Galériában hétköznap 10-18-ig, szombaton 10-14-ig, egészen a „zárásig”, azaz március 12-ig! Március 12-én 16.00-kor közzé tesszük a leütött tételek listáját, és még aznap lehet azon tárgyakat a kikiáltási ár+20% jutalékért megvenni, amikre nem érkeztek licitek. A galériánk aznap 19.00-ig fogadja el az ilyen „visszakéréseket”, megbízásokat a visszamaradt tételekre, másnaptól ismét a galériás árak élnek. A kikiáltási árak reményeink szerint nagyon vonzóak lesznek!
 
Márciusi online árverésünkről