MÁRCIUSI ONLINE AUKCIÓNKRÓL

Februári árverésünktől fogva műtárgyismétlések már nem lesznek aukcióinkon...

aki érdeklődik visszamaradt és még nálunk hagyott tételek után, az aukciósház oldalán (www.pinteraukcio.hu ) az archívumunkban tud keresgélni, és telefonon (+36 1 311 30 30-as városi számon), vagy levélben tud érdeklődni (recepcio@pinterantik.hu ). A műtárgy galériás ára: kikiáltási ár + 40% jutalék.

Árveréseinken mindig friss anyagot fogunk indítani, ismétlés nélkül. Nem mennyiségre törekszünk, hanem inkább jobban megszűrt anyagot állítunk össze a jövőben, továbbra is nagyon figyelve, hogy az ár-érték arányokban továbbra is a legjobbak között lehessünk.


Árveréseinken minden alkalommal lesz egy önálló kortárs blokk is, Schneller János kollégánk keresi meg a művészeket és állítja össze az anyagot.

Márciusi online aukciónkra keresünk. klasszikus- és 20. századi modern: festményeket, szobrokat, műtárgyakat, Herendi- és Zsolnay porcelánokat, ezüstöket, kisbútorokat, plakátokat, könyvritkaságokat, fotókat. Műtárgyfelvétel határideje: február 27.!

Márciusi online aukciónk anyaga március 9-én jelenik meg aukciós oldalunkon (www.pinteraukcio.hu), licitzárás március 18-án, szerdán, 20.00-kor!
A tételek galériánkban szintén március 9-től lesznek megtekinthetők személyesen hétköznaponként 10-18, szombaton 10-14 óra között.

Tisztelettel, szeretettel várja Önöket Pintér Péter, és csapata: Forgács „Gery”, Mádai „Nándi” és Schneller „Dzsoni”!

 
MÁRCIUSI ONLINE AUKCIÓNKRÓL