FALUDY GYÖRGY HAGYATÉKI ÁRVERÉS!

Tisztelt Barátaink, Látogatóink, Licitálóink, kedves Irodalom Rajongók!

Nagy megtiszteltetés 20 éves cégünk számára, hogy a Faludy-hagyaték egy részének aukcionálására bennünket kért fel a hagyaték gondozója.

Az árverésen többek között szerepelnek: kiadatlan erotikus és más témájú versek kéziratai, jegyzetfüzetek, Faludy-kötetek szerzői példányai autográf javításokkal, bejegyzésekkel, levelek, személyes tárgyak, állami kitüntetések, fotók, dedikált képzőművészeti alkotások.....

Online katalógusunkat itt találja.

A tételek (113db) a Pintér Galériában tekinthetők meg és kérhetők ki november 2-ától. (1055. Budapest, Falk Miksa utca 10.)

Aukciós kiállítás személyes vezetéssel: november 2-a (hétfő) és 5-e (csütörtök) között 14-től 18 óráig, ahol is vagy Faludy Fanny, vagy egy irodalomtörténész segítségét kérhetik a tételek alapos megtekintésére, megismerésére, személyes történetek kikérdezésére.

A tételek megvásárlása nem jelenti a szerzői jogok, előadási jogok és kiadási jogok átruházódását!
Az árverést követő fogadáson a Ház és Fanny Asszony vendégeiként a hazai irodalmi-, közéleti- és képzőművészeti élet számos neves képviselője is jelen lesz, akiket reményeink szerint személyesen faggathatunk a Mesterrel kapcsolatos emlékeikről, történeteikről!

Az aukció időpontja: 2015. november 5-én, csütörtökön 18.00-kor.

A személyes részvétel előzetes regisztrációhoz és 5.000HUF támogatáshoz kötött, amelyből az árverés végén a Mester tiszteletére pezsgős fogadást rendezünk, kedvenc török- és zsidó falatkákkal, édességekkel kínáljuk, valamint – ahogy Fanny Asszony fogalmazott – „üdítő és bódító italokkal" kínáljuk a Nagyérdeműt.

Vételi- és telefonos licitálási lehetőségekről: Amennyiben nem áll módjában személyesen eljönni a fogadással egybekötött aukciónkra, úgy vételi megbízásait eljuttathatja a recepcio@pinterantik.hu címre, vagy telefonos licitet is itt lehet bejelenteni.

Catering:
Biarritz étterem és kávézó, valamint
Raj Ráchel ’tortatervező’

Előzetes regisztráció: recepcio@pinterantik.hu címre kérnénk, legkésőbb november 4-ig, szerda délig!

Aukcióra érkezés: legkésőbb 17.30-ig!
A sajtóregisztrációkat előzetes hír leadását követően tudjuk fogadni, az újságírók számára kényelmes különtermet biztosítunk teljes ellátással!

Tisztelettel:
Pintér Péter és Faludy Fanny
valamint a Galéria csapata: Forgács Gergely, Mádai Nándor, Schneller János, Bacsek Júlia, kiegészülve Tóth Ágnes riporter-tanárral( aki az aukción röviden ismerteti a tételekhez köthető fontosabb vagy személyesebb információkat.)
és a Galéria segédcsapata: Pintér Petra, Ambrus és Virág
Pintér Galéria és Aukciósház
H-1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.
e-mail: info@pinterantik.hu
Telefon: 06 1 311-3030

web: www.pinteraukcio.hu www.pinterantik.hu

Megtalálhat minket (és esetleg lájkolhat is!) a Facebook-on az alábbi címeken:

Pintér Galéria és Aukciósház
Aukció a Vaszary Villában
Soha többet! Harmadszor
Erato
Buda és Pest Aukció
 
ŐSZI-TÉLI AUKCIÓINKRÓL