SZEDER KONCERT ÉS TÁRLATVEZETÉS A HYBRID GARDENBEN HOLNAP ESTE!

Tisztelt Barátaink, Ügyfeleink, Látogatóink!


A Pintér Galéria és Aukciósház csapata szeretettel vár minden kedves zene- és képzőművészet-kedvelőt Szeder tárlatvezetéssel egybekötött rendhagyó koncertjére holnap, július 29-én este 19 órától.

Az ArtisJus-díjas fiatal énekesnő és dalszerző, Szeder Bátran lépek albumának első akusztikus bemutató koncertje Biró Melinda Hybrid Garden című kiállításának képei között valósul meg.
Szeder Bátran lépek című albumának dalait itt és itt hallgathatják meg.

A koncertet követően a kiállítás kurátora, dr. Bacsek Júlia művészettörténész interaktív módon kalauzolja végig a tárlaton a közönséget. A grandiózus kiállításon Biró Melinda több mint negyven nagyméretű Meta-artwork alkotása látható, melyeket a művész a digitális technika és egy különleges fotóeljárás segítségével olajfestményeiről készít.

Az esemény során lehetőség nyílik az alkotókkal való kötetlen beszélgetésre művészetről, inspirációról, a művészeti ágak kapcsolódási pontjairól. Színek, hangulatok, zene, és festészet rendhagyó találkozása ez az este, mely az érzékek mindegyikére hatva varázsolja el a közönséget, legyenek részesei Önök is!

SZEDER KONCERT ÉS TÁRLATVEZETÉS A HYBRID GARDENBEN HOLNAP ESTE!

Belépőjegyek közvetlenül az esemény előtt, a helyszínen, valamint elővételben a jegy.hu oldalon keresztül vásárolhatóak meg.

Biró Melinda Hybrid Garden című kiállítása 2019. augusztus 2-ig tekinthető meg a Pintér Galériában, a galéria nyitvatartási idejében.


Tisztelettel:
Pintér Péter és Pintér Ambrus,
valamint a Galéria csapata: Mádl Janka, Forgács Gergely, Kaczvinszky Tamás


Pintér Galéria és Aukciósház
H-1055 Budapest, Falk Miksa utca 10.
e-mail: info@pinterantik.hu
Mobil: +36 30 33 10 600
Telefon: +36 1 311 30 30
Web: www.pinteraukcio.hu
www.pinterantik.hu
Megtalálhat minket (és esetleg lájkolhat is!) a Facebook-on az alábbi címen:
Pintér Galéria és Aukciósház